Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor’un golcüsü Yevgen Selezynov, yine bir beraberlik aldıklarını kaydederken, “ Top bütün oyuncularda kaldı aslında. Çoğunlukla benim hatalarım olduğunu düşünüyorum. İki fırsat yakaladım ama pozisyonlarda şanssızlık yaşadım. Birinde defans araya girdi kaleci değil. Garanti bir pozisyonu kaçırdım. İkincisinde ise kaleci nasıl topu tuttu bilmiyorum. Dediğim gibi benim hatam ve taraftardan özür diliyorum” diye konuştu.

SOYUNMA ODASI ZORDU

Gol atamadığı için kendisini üzgün hissettiğini açıklayan Ukraynalı golcü, “Sahada her şeyimi verdim. Sadece şanssızlık yaşadığımı söylemem gerekir. İç sahada 3 maçtır kazanamıyoruz. Bunun için bir şeyler söylemesi zor. Soyunma odasında gerçekten herkes çok üzgündü. Herkes kafasını öne eğmişti ve bu maçta neler yaptığımızı anlamaya çalışıyordu” açıklamasını yaptı.

DENEMEYE DEVAM

İyi şeyler yapmaya yeniden başlayacaklarını söyleyen Selezynov, “ Ne söyleyeceğimi şu an bilmiyorum. Tek diyeceğim şey kendi adıma gol atamadığım için herkesten özür dilemek. Hiçbir şey daha bitmedi ve durmadı. 6 maç daha var. BB Erzurumspor ile aynı puandayız. Eminim ki Bursaspor, Süper Lig’e yükselecektir. Şu an iyi beyaz değil siyah çizgideyiz. Denemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi