Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, 2. Başkan Sinan Topuk, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Yatırım, Tesisler ve İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Rıdvan Gültekin, Kurumsal Strateji ve Planlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin Kaya; Stadyum Müdürü Varol Çorapçıgil eşliğinde Timsah Park Stadyunu gezdi.

Yönetim Kurulu yeni sezonda stadyumun daha efektif kullanılması gerektiği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Gelen seyircilerimizin daha rahat edebileceği, güvenlik önemlerinin arttırılması, seyir zevkinin en yüksek seviyeye çıkartılabilmesi ve taraftarların daha ulaşılabilir yollar sağlanması hakkında projeler hazırlandı.

Mevcut fuaye alanlarının değerlendirilmesi, stadyum çevresindeki yeme-içme hizmetleri genişletilmesi,  kiralanabilir alanların rehabilitasyonu ve projelendirilmesi, tüm otopark kartı bulunan taraftarlara sağlanan hizmetlerin genişletilmesi gibi konular hakkında görüş alış verişlerinde bulunarak taraftarları daha konforlu bir maç günü deneyimi yaşaması için yoğun mesai harcıyor.

Yönetim kurulu, planlanan projelerin en hızlı ve efektif biçimde hayata geçmesi amacıyla yapılan Timsah Park incelemelerinde Bursastore mağazasını ziyaret edip, taraftarlar ile sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi