Bursaspor'un en büyük taaftar topluluğu Teksas‘ın açıklaması şöyle;

BURSA BU GÜNLERİ UNUTMA!

Değerli Bursasporlular, Yaşadığımız düşüş ve kulübümüzün mali sorunları, Süper Lig’e hızlıca dönüşü zorunlu kılmıştır. Bu zorlu görevi üstlenen Yönetim Kurulu, gecikmeli & yanlış hamleler, camianın tepki gösterdiği bazı seçicilerle yola devam kararı ve özellikle hatalı/zamansız hoca seçimleri ile bu süreci başarılı şekilde yönetememiş, ilk iki şansımız mucizelere kalmıştır. Fakat yine de kulübümüz, her şartta Play-Off’ta başarıya ulaşabilecek kudrete sahiptir. Yolumuz bitmemiştir. 16 Mayıs 2010 tarihi, Bursa kentine umutsuzluğun yasaklandığı tarihtir.

Ancak herkes, içinde bulunduğumuz süreçte yaşananları iyi okumalıdır.

TFF’nin engelleyeme gerek duymadığı etik dışı ve şüpheye açık kulüp-menajer ilişkileri, arkasına aldığı siyasi gücü belli etmekten kaçınmayan kulüpler , bazı kulüplere uygulanamayan ancak bize gelince birden hatırlanan puan silme cezası, ligdeki sıralamaya doğrudan etki eden kritik hakem hataları ve medya gücünü kullanarak kendini daha yukarı taşımaya çalışanlar ortadadır. Buna karşılık Bursaspor ise tüm bu etkenlerle tek başına mücadele etmiş, seçim dönemlerinde dilinden Bursaspor’u, boynundan da Bursaspor atkısını düşürmeyen siyasiler bu durumu öylece izlemeyi ve susmayı seçmiş, şehrin sanayisi kulübünü kaderine terk etmiş, federasyonda aktif Bursa insanları kayıplara karışmış, camia içinden bazı isimler rakip saflarda görüntü vermekten çekinmemiş, medya ise çevresi geniş ağalara kıyak olsun diye Bursaspor’a sırtını dönmüştür. Bu yaşananların bir sonucu olmayacağını sanmak ise düpedüz Bursa halkını küçümsemektir.

Fakat bilinmelidir ki, Bursaspor’un kirli çıkar ilişkilerine kurban gitmesine razı kim varsa, bundan sonra her alanda safımız tam karşısıdır. Bu dönemde sesi çıkmayan, elini taşın altına koymayan, kalan bölümde yanımızda olmayan kim varsa tam karşımızdadır. Günü geldiğinde her şeyi açıkça konuşmaktan da kaçınmayacağız.

BİZ HAZIRIZ. BURSASPOR’U EZİP, YOK EDEBİLECEĞİNİ SANANLARI, GÖRDÜKLERİ RÜYADAN UYANDIRACAĞIZ.

Editör: Haber Merkezi