Ligde haftalardır küme düşme hattında olan Bursaspor, geçtiğimiz hafta sonun BAY geçmişti. Ligde kalan haftalarda 12 final oynayacak olan yeşil-beyazlılar, sıkı çalışma temposuyla yoğun trafiğe hazırlanıyor.

Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Boluspor ile çok kritik bir maça çıkacak Bursaspor, ardından 10 Mart Perşembe günü de erteleme müsabakasında deplasmanda Eyüpspor ile kozlarını paylaştıktan sonra 14 Mart Pazartesi günü Balıkesirspor’u konuk edecek.

KOLAY MAÇ YOK

Dün sabah yapılan antrenmanı takip eden basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Teknik Direktör Tamer Tuna, kendilerine zorlu bir trafiğin beklediğini belirterek, ‘Önümüzdeki maçlar çok kritik. Ligde her maç zorlu ancak takımımın sahadan iyi sonuçlarla ayrılacağına inanıyorum. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. şu 3 karşılaşmayı atlatalım, sonra geniş çaplı bir açıklama yapacağım’ dedi.

HENÜZ KARAR VERMEDİM

Pazar günü oynanacak Boluspor maçının 11’i için henüz karar vermediğini de aktaran Tamer Hoca, kafasında 3-4 futbolcunun netleşmediğini, yapılacak son antrenmanların ardından ilk 11’de forma vereceği isimlerin netleştireceğini belirtti. Boluspor’u izlediklerini ve analizlerini yaptıklarını da kaydeden TamerTuna, çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini vurguladı.

KALAN MAÇLAR

28. Hafta B. Boluspor (D)
22. Hafta Eyüpspor(D)
29. Hafta Balıkesirspor (İ)
30. Hafta A. Keçiörengücü (D)
31. Hafta Kocaelispor (İ)
32. Hafta İstanbulspor (D)
33. Hafta Gençlerbirliği (İ)
34. Hafta A. Denizlispor (İ)
35. Hafta Manisa FK (D)
36. Hafta BS Ümraniyespor (İ)
37. Hafta RH Bandırma (D)
38. Hafta N. Menemenspor (İ)

Editör: Haber Merkezi