Bursaspor’un olağanüstü genel kurulunun ilk oturumuna gelen Yeşil Beyazlıların tribün liderlerinden Selim Kurtulan, 16haber.com’a özel açıklamalarda bulundu. Katılımın yüksek olmasına karşın salt çoğunluğun sağlanamamasına dikkat çeken Kurtulan, “ Hep ikinci kongrelerde Bursaspor’un başkanı seçilmiş. İkinci kongreden sonra 11 gün kalıyor ligin başlamasına. Bursaspor’a sadece üye oluyorlar, başka da bir şey yapmıyorlar. Sonra sağda solda hava atıyor” dedi.

BAŞKAN ADAYI BULAMIYORUZ

Bursaspor genel kurulu üyelerine seslenen Kurtulan, “ Lütfen bir saatinizi buraya ayırın. Gönlünde hangi aslan yatıyorsa git ona oyunu kullan. Tek aday var, gelin bitirelim, yönetimin de önünü açalım. Lafa geldi mi Twitter’dan, internetten atıp tutuyorlar. İşe gelince kimse yok. Başkan adayı da bulamıyoruz. İnsanlar Bursaspor’dan uzaklaşıyor. Bir tane bilet alan Bursaspor’un sahibi zannediyor kendini. Taraftar taraftarlığından çıkmış. Herkes Bursaspor’a elini atmış” diye konuştu.

HESAP TWITTER’DA DEĞİL GENEL KURULDA SORULUR

Bursaspor genel kurullarında konuşmasını eleştirenlere de yanıt veren Selim Kurtulan, “Siz çıkın konuşun o zaman. Çok mu meraklıyım başkanla kavga etmeye ya da yöneticiyle kötü olmaya. Benden başka hesap soracak kimse yok mu. Siz çay bahçelerinde konuşuyorsunuz. Sağduyulu olalım. Başkanları eleştirme yeri kongredir, whatsApp ya da Twitter değildir. İbrahim Yazıcı’ya kadar her şey çok iyiydi sonra ne oldu. Ali Ay, 200 milyon lira vermiş midir? Verdiyse alkışlayın. Mali genel kurulun iptali için dava açtık. Yönetim ‘mali genel kurul iyi geçti’ dedi. Herkes lay layda. Hesap sorma yeri genel kurullardır. Biz kimseye hırsız demiyoruz. Göztepe-Ankaragücü maçını konuşuyor herkes ama kim o maçla ilgili dava açtı? Vergi borçlarını ve sigorta primlerini kim ödeyecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi