Altay’a karşı takımının ilk golünü kaydeden Selezynov, iyi oynamalarına rağmen elde ettikleri beraberlik için, “Bu futbol. Evet bizim için bir hata. Ama hakem de inanılmaz hatalar yaptı. Rakibin attığı gol de açık ara ofsayt. Hakem neden bayrak kaldırmadı, sağda veya solda adı yardımcı olan hakem, orta hakeme neden yardım etmedi anlamadım” diye konuştu.

HAKEM HATASI BİZE ZARAR VERİYOR

Herkesin hata yapabileceğini söyleyen Ukraynalı golcü, “Ancak bu hakemlere zarar vermiyor. Bize zarar veriyor. Geride 10 maçımız daha var. Şu an maçın ardından son derece duygusalım. Doğru konuşamayabilirim. Uyuyup, bugünkü maçı düşünüp öyle konuşmak daha doğru” dedi.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Altay’a karşı iyi oynadıklarını ifade eden Selezynov, “ İlk yarıda hatalarımız oldu ama ikinci yarıda son derece başarılı bir oyun ortaya koyduk. Bundan sonra kalan maçlarımızda 3 puanları toplayıp inşallah Süper Lig’e gideceğiz” dedi.

KÖTÜ İNSAN DEĞİLİM

Bursaspor eski Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’la ilgili olarak olumsuz duygular beslemediğini vurgulayan Yevhen Selezynov, “ Sadece o değil, hiç kimseye karşı negatif duygu taşımıyorum. Ben kötü bir insan değilim. Sadece bazı insanları umursamıyorum. Bu benim problemim değil. Ben elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Bazı teknik direktörler, bazı oyuncuları sevmez. Buna ne yapabilirsin ki?” diye konuştu.

SAKAT SAKAT OYNADIM

Altay maçında sakat sakat oynadığını açıklayan Ukraynalı golcü, “ Ancak hocama söz vermiştim sahada olmak ve ona yardım etmek için. Bir gol attım ama ikincisini kaydedemedim” dedi.

Editör: Haber Merkezi