Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özer Hurmacı "Taraftarlarımızın kazası bizi duygusal anlamda ağşağı çekti ama maça iyi başladık pozisyonlar bulduk. Geri düşmemize rağmen öne geçtik. İkinci yarı da iyi başladık ama dengesiz gol bizi hayal kırıklığına uğrattı. Sonrasında oyun kopar gibi olduk, ama toparladık. Maç sonunda da santrası yapılmayan gol ile 3 puanı aldık." dedi. 

Şampiyonluğa giderken her maç final

"1 gün keyfini çıkardık. Yarından itibaren Giresun maçına hazırlanacağız. Böyle final maçlarını oynaya oynaya ligin sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bazen isteseniz de istemeseniz de işler yolunda gider bazen de tersine gider. Bizim işlerimiz yolunda gidiyor. 3 puan daha yukarıda olmalıydık. İnşallah bu 3 puanı geri alırız. Çünkü emek var. Biz Bursaspror olarak ligin favorisiyiz. Sadece ligin değil inşallah ilerleyen zamanda Süper Ligi’nde favorisi olacağız. Kenetlenmiş şekilde böyle gitmesini istiyoruz."

Gol sonrasında futbolcuların taraftarlara gitmesi sorusunu üzerine Özer "Maç öncesi soyunma odasında söyledim. Kim gol atarsa atsın taraftara gidelim diye. Nasip oldu önce Kubilay sonra biz attık. Kendi açımdan ilk gol her zaman benim için zor olmuştur. Bunada ihtiyacım vardı. İnşallah bundan sonrada açılırız" dedi.

Editör: Haber Merkezi