TFF 1’nci Lig’in 13’ncü haftasında Bursaspor, Adanaspor’u Özer Hurmacı’nın son dakika golüyle geçti. Karşılaşmanın ardından maça attığı 2 golle damgasını vuran Özer, Adana deplasmanına gideren Eskişehir’de kaza geçiren 17 taraftara mesaj gönderirken, her şeyden önce sağlığın önemli olduğunu belirtip, “Taraftarımız kaza geçirdi. Gerçekten ona üzüldük” açıklamasında bulundu.

AĞLAYAN TARAFTARLARA ARMAĞAN

Maçta 1-0 yenik duruma düştüklerin vurgulayan Hurmacı, “İlk yarı bitmeden 2-1 öne geçebildik. Sonra tekrar 2-2 oldu. Çabaladık, Allah da yardım ve çok da güzel bir gol nasip etti. Hayattaki en önemli ve en güzel anlardan bir tanesiydi. Kale arkasında ağlayan genç taraftarlarımızı gördüm. Onlara armağan olsun” ifadelerini kullandı.

SADECE 3 PUAN ALDIK

Kendileri için şampiyonluk yolunda her maçın final olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, “ O yüzden maç maç düşünüp, devre arasına kadar bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Ancak böyle ilerleyebiliriz. O yüzden de çok çalışmamız gerekiyor. Çok yorulmuştum, özellikle bir şans daha geleceğine inanmıştım. Oralarda durup kendimi diri tutmaya çalışmıştım. Bir tane sol ayağımla vurdum olmadı. Kaleci önceden sezip oraya gitmişti. Son dakika vurduğumda kaleci galiba topu göremedi. Orada 1-2 oyuncu vardı. Güzel oldu ama sadece 3 puan aldık. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi