İstifa eden ve görevine geri dönmesi için yapılan baskılara rağmen kararından vazgeçmeyen Mustafa Er’in yerine kimin teknik direktörlük koltuğuna oturacağı sorusu, Bursaspor gündeminde henüz cevabını bulabilmiş değil.

Adaylar arasında ismi geçen Ertuğrul Sağlam sosyal medyadan yaptığı açıklamayla olası teklifin önünü çok önce kesmiş oldu. Bir diğer aday Hikmet Karaman da Kayserispor’la sözleşme imzaladı. Bu arada gündemdeki isimlerden Okan Buruk’un da yakın çevresine, teklif almadığını, bu konuda bir görüşme talebi gelmesi durumunda kabul etmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Okan Buruk’un ağabeyi ve Hamza Hamzaoğlu’nun Bursaspor’da görev yaptığı dönemde teknik ekipte yer alan Fuat Buruk, WEBURSA’ya yaptığı özel açıklamada “Okan’ın kariyeriyle ilgili bambaşka planları var. Şu dönemde takım çalıştırmama konusunda kesin kararlı. Hatta süper lig kulüplerinden gelen teklifleri de geri çevirdi. Dolayısıyla Bursaspor’dan teklif yapılsa bile nazaketen teşekkür eder ve kabul etmez” diye konuştu.

Fuat Buruk Bursaspor’un genç kadrosuyla geçen sezonun en heyecan verici takımı olduğunu, sezon başında yaşanan kaosa rağmen potansiyelini koruduğunu sözlerine ekledi.

webursa.com

Editör: Haber Merkezi