Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er açıklamalarda bulundu. Elirindeki kadrodan maksimum verimi aldıklarını belirten Mustafa Er; "Elimizdeki kadrodan maksimum verimi aldığımızı söyleyebilirim. Antrenman sahalarıyla ilgili ciddi çalışmalar yapılıyor. Ramazan bu sene de iyi başlamıştı. Değerlendirmeyi düşündüğümüz oyunculardandı. Ameliyatını olup güçlü bir şekilde dönmesini ümit edeceğiz. Vefa’yı kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çok gayret ediyor, çok çalışıyor. Ondan da ciddi anlamda faydalanmayı düşünüyoruz. İsmail’in en erken döneceği tarih 11. ay gibi duruyor. Sağlıklı bir şekilde dönmesi çok çok önemli. Bundan sonraki süreç daha hızlı ilerleyecektir. Luka Capan birçok bölgede oynayan bir oyuncu. Farklı farklı pozisyonlarda da değerlendiriyoruz. Hasan bu hafta içi aramıza katılacak. Erhan hazır ve oynayacak durumda. Son iki yıl full ve iyi bir oyuncu. Altınordu aynı teklifi verenlerden ziyade bize vermeyi tercih etti. Altınordu‘ya teşekkür ediyorum. İyi bir kaleci. Şu anda dört tane çok iyi bir kalecimiz var ve kaleyi düşünmüyoruz diyebilirim." dedi.

BURAK KAPACAK AÇIKLAMASI

Mustafa Er, Burak Kapacak hakkında "Teknik ekip olarak kalmasını istiyorduk. Sezon başladığından beri kafası karışıktı. Kafasını zaten dışarıdan karıştırıyorlar birçok oyuncumuzda bu oluyor. O Fenerbahçe‘ye gitti hem onun için hem de bizim için hayırlı olsun.  Burak’ın en azından Süper Lig yolunda bir sene daha kalmasını istiyordum ama maalesef aramızdan ayrıldı." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında "Kappel listemizde her zaman vardı ama Altay bırakmıyor. Jahovic’in maliyeti yüzünden transfer olacağını düşünmüyorum, ben orta sahada daha dinamik oyuncular istiyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi