Enbursa.com’un sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, ikinci yarı öncesi enbursa.com aracılığıyla camiaya mesaj gönderdi.

Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Mustafa Hoca "10 günlük süreçte çok iyi çalıştık. Hem mental, hem de taktik açıdan. Oyuncularımızla çok fazla vakit geçirdik. Takımdaşlık yolunda daha da mesafe katettik. Bizi ligin ilk yarısında başarıya götüren etken zaten buydu. Ligin ikinci yarısı tabii ki zor olacak. Rakipler takviye yaptı. Zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız" dedi.

Bizim sahada göstereceklerimiz önemli​​​​​​​

‘Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz’ diyen Mustafa Er şunları söyledi: "En büyük hedefimiz bu. Aynı şekilde devam etme amacındayız. Oyuncularıma güveniyorum. Kamp döneminde çok çalıştılar. Gayet iyi durumdayız. Elimizden gelenin daha da fazlasını yapacağız. Biz ligin ilk yarısında iyi takımlara karşı iyi maçlar çıkarttık. Yine aynısın yaparız. Rakiplerin yaptığı takviyeler bizi tedirgin etmiyor. Tabii ki bakıyoruz, kim kimi almış, neler yaparlar diye. Fakat burada önemli olan biz ne yaparız? Bizim sahada göstereceklerimiz önemli. Oyuncularımız çıkacak her zamanki gibi yine mücadele edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben oyuncularıma inanıyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi