'Çocuklar yetmez anne babalar da Bursasporu desteklesin' diyen Metin Yüksek, İnegöl Vehbi Koç İlköğretim okulunda öğrencilerinin yanında velilerinide salona getiriyor.

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel'in, "Gaziantep maçında tekrar öğrencilerimizi görmek isteriz.Hatta bu defa aileleriyle beraber ağırlamak isteriz" demesi üzerine Metin Yüksek hoca; "Velilerim memnuniyetle karşıladı. 3 Otobüs Bursa'ya geliyoruz. Bursaspor sevgisini çocuklara aşılamaya çalışırken, kulübün bu davranışları beni destekledi ve elim güçlendi..Sahip çıkılmak çok güzel" dedi.

1 Aralık 2019 Pazar günü saat 15:15'de oynanacak Frutti Extra Bursaspor - Gaziantep Basketbol maçında Minik Timsahlar ve Velileri, Metin Hoca eşliğinde tribinde yerini alacak.

Bu tür organizasyonlarda Bursa'nın dinamiklerinin ve Yeşil-Beyazlı reklere gönül verenlerden destek gelmediğini belirten Metin Yüksek, "Maçlara kendi imkanlarımızla gitmeye çalışıyoruz. Bir çok gideri kendi cebimizden karşılamaya çalışıyoruz. Bursaspor sevgisini daha bu yaşlarda çocuklarımıza aşılamaya çalışırken, destek gelmesini bekliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi