Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nun 2. oturumu 23 Haziran'da (Dün) Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirildi ve yeni Başkan Mesut Mestan oldu.

Mesut Mestan başkanlığındaki Bursaspor yeni yönetim kurulu ve Tayfur Serdar Güllülü başkanlığındaki Bursaspor bağımsız denetleme kurulu mazbatalarını Kongre Divan Başkanı Emre Akçil'den aldı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan mazbata töreninde Bursaspor eski yönetim kurulundan ikinci başkan Cem Öztürk hazır bulundu.

Özlüce tesislerinde kameralar karşısına geçen Mestan, "Dün olağanüstü gerçekleştirdğimiz kongrede ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza bu görev tevdiğ edildi. Bu saatten sonra hepimiz Bursapor ve Bursa için çalışacağız. hepimiz hesaplarımızı kitaplarımızı bir kenarıya bıraktık. Var gücümüzle takımımızı nasıl süper lige çıkartacağımızın mücadelesini vereceğiz. Dün dündür, bugün bugündür. Bursaspor önemli bir marka. Hep birlikte Bursaspor'u layık olduğu yere çılkaracağız. Sizlerden de önemli destek bekliyoruz" İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi