Adana Demirspor’a karşı 90 dakika oyunda kalan Bursaspor’un sol kanat oyuncusu Kerem Can Akyüz, yüksek kalitede bir maç oynadıklarını söylerken, “ Çok iyi mücadele ettik. İki tarafın da pozisyonları var. Maçta üstün oynayan taraf bizdik diye düşünüyorum. Takım arkadaşlarımın ayaklarına ve mücadelesine sağlık” diye konuştu.

GOLLE SÜSLEMEK İYİ OLURDU

Kendi sahalarında gol atıp avantaj yakalamak istediklerini kaydeden Akyüz, “ Bu maçlar iki ayaklı maçlar olduğu için gol yememek de çok önemli. Deplasmanda atacağınız 1 golde ev sahibinin size 3 gol atması gerekiyor. Golle güzel oyunu süslemek iyi olurdu. Altıpastan gol kaçırdık. Sıkıntılı pozisyonlar var gol olması gereken. Olsun 1 maçımız daha var önümüzde, bu şekilde disiplinli oynadığımız sürece, takım arkadaşlarımın yoğun çabası sayesinde 2’nci maçta da skoru alıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz” dedi.

ANIL VE ÖZER’İN GERGİNLİĞİ UZUN SÜRMEDİ

Bu sene Bursaspor’un diriliş senesi olduğunun altını çizen sol kanat oyuncusu, “ Finalde yer almak istiyoruz. Adana Demirspor’u da mücadelesinden ötürü kutluyorum. Anıl Karaer ile Özer Hurmacı arasında maçın gerginliğinden bazı tartışmalar yaşandı ama içerde soyunma odasında birbirleriyle sarıldı. Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e çıkarmak için gerginlik oldu. Stres ve gerginlik en üst seviyede. Soyunma odasında tatlıya bağlandı” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi