Bursaspor, Adana Demirspor’a deplasmanda 4-1 yenilerek, Süper Lig’e çıkma şansını kaybetti. Karşılaşma sonunda konuşan Yeşil Beyazlıların sol kanat oyuncusu Kerem Can Akyüz, Bursaspor taraftarına övgüler yağdırırken, “Bu takımı gerçekten çıkarsız seven insanlardan kendi adıma özür diliyorum. Çok büyük fedakarlıklarla bu takım buraya geldi. Devre arası katıldım bu takıma. Katıldığım için ve böyle karakterli oyuncu grubuyla çalıştığım için çok şanslı görüyorum” dedi.

PERSONEL 9 AYDIR MAAŞ ALMIYOR

Bugüne kadar çok büyük sorunlarla mücadele ettiklerini vurgulayan Akyüz, “ Ta ki buraya gelinceye kadar. Taraftarın da tepkisini anlıyorum. Süper Lig’e çıkaramadık. Kendi davamız gibi gördük. Çoğu takımda 8-9 ay maaş almayan futbolcular boykot yapar, biz bunu hiçbir zaman yapmadık. Personelimiz 9 aydır maaş almıyor. Biz bugünlere kadar kendi yağımızla kavrularak kendimiz geldik. Saha dışındaki olayları bertaraf ettik” ifadelerini kullandı.

KENDİ ALACAKLARIMDAN VAZGEÇEBİLİRİM

Bursa’da kampta acı bir olay yaşadıklarını açıklayan tecrübeli oyuncu, “ Takım içindeki bir arkadaşımızın, bizi kendini düşünerek yalnız bırakması çok üzdü. Bursasporlular bunu öğrenecektir. Hocamız da bunu biliyor. Biz buraya savaşa geliyoruz, oynayıp oynamamak, kadroya girip girememek önemli değil.  Biz buraya Emrullah Şalk, Tayfur Bingöl, ben ve Serdar Özkan olarak 4 kişi imza attık. Bu kulübün geleceğini kurtarmak için burada olduğumuzu söyledik. Para pul konuşmadık. Ben kendi alacaklarımın hepsinden vazgeçebilirim. Bir yola çıkılıyorsa, kimse kimseyi yarı yolda bırakamaz” dedi.

KADER BİRLİĞİ YAPMIŞTIK

Adana Demirspor’a karşı iyi oynadıklarını açıklayan Kerem Can Akyüz, “ 2 tane pozisyonumuz var. 2 defa VAR’a gidebilirdi, hakkaniyet için. Onların tek pozisyonunda gidildi. Hocayla defalarca konuştum. Kubilay’ın şanssızlığı var. Biz arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. Problem yapmadık hiçbir şeyi. Dünkü olay bu çabalarımızın boşa olduğunu gösterdi. Bu kulübe bir şey olmaz. Bursaspor amatöre gider gene çıkar. Bursaspor gibi büyük bir kulübün alçakça sabote edilmesine anlam veremiyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi