Takım arkadaşlarının kendilerini geliştirmek için büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan genç yıldız, Bursaspor seyircisinin ise ülkedeki en iyi taraftar olduğunu söyledi.

Yeşil Beyazlı takıma geçtiğimiz yıl katılan Atanasov, bu sezon geçtiğimiz yıldan daha fazla forma şansı bulmak istediğini kaydetti. Yalçın Koşukavak’a teşekkür borçlu olduğunu vurgulayan 19 yaşındaki Makedon orta saha, “ İlk 3 maç beni 90 dakika oynattı. Umarım bu yıl benim sıram olur” dedi.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Bursaspor’daki geçtiğimiz yıla göre değişimi yorumlayan Atanasov, “ Geçtiğimiz yıl Süper Lig’deydik. Bu sezon ise 1’nci Lig’deyiz. Süper Lig seviye olarak biraz daha zordu. Bu sezon da kendini geliştirmek isteyen ve hep daha iyisini yapmak isteyen oyuncularımız var. Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak’la en iyisini yapabiliriz. Umarım sezon sonunda Süper Lig’e dönebiliriz” diye konuştu.

KENDİMİ KANITLAYACAĞIM

Yeşil Beyazlı forma altındaki hedeflerini de açıklayan genç orta saha, “ Bu kulübü çok seviyorum. Daha önce birçok farklı takımdan da teklifler vardı. Burada herkes kulübü çok seviyor. Bursaspor çok büyük bir kulüptür. Kendimi kanıtlamak ve geliştirmek, elimden gelenin de en iyisini vermek istiyorum” dedi.

HER YERDE TAM DESTEK

Bursaspor taraftarına övgüler yağdıran Atanasov, “Onlarla ilgili benim bir şey söylememe gerek yok. Kendilerinin Türkiye’nin en iyi taraftarı olduğunu düşünüyorum.  Bizi içerde ve deplasmanda kısacası her yerde hep destekliyorlar. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum bizi destekledikleri için” dedi.

Kaynak: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi