Yeşil-beyazlı yönetimin, 31 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusunun transferi için, menajerlere, "Kembo'nun transfer konusunu haftaya görüşelim" dediği öğrenildi.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

BursadaBugün'de ilk defa dün akşam yayınlanan "Kembo'nun Bursaspor'da oynamak istediği" özel haberi, resmen gündeme bomba gibi düştü. Ulusal haber siteleri ve spor radyolarında da yer alan haber, yeşil-beyazlı camiada büyük heyecan uyandırdı.

Sosyal medyada habere yorum yapan taraftarlar, "Kembo Bursaspor'da bu şartlarda oynayacaksa, hemen yarın gelip idmanlara başlasın. Bursaspor yönetimi, herhalde böyle bir fırsatı kaçırmaz. Igor zaten doğru dürüst oynamıyor. Sol kanatta Kembo, 1. Lig'de büyük iş yapar" şeklinde ifadeler kullandılar.

MENAJERLER SÖZ ALMIŞTI

Bursalı menajerler Yiğit Oruç ve Vedat Vatansever, geçtiğimiz gün Kembo ile konuşmuş ve ligin 2. yarısında Bursaspor'da oynaması halinde, kulüpten alacağı olan 1,2 milyon Euro'yu sezon sonuna kadar erteleme sözü almıştı. Demokrat Kongo asıllı hücumcunun; Timsah'la, sonraki 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, toplam 1,5 yıllık anlaşmaya hazır olduğu belirtilmişti.

KRİTİK TARİH YILBAŞI

Ekonomik sıkıntı yaşayan Bursaspor, yılbaşına kadar Kembo'ya 1,2 milyon Euro'yu (7,68 milyon lira) ödeyemezse, FIFA'dan 3 dönem transfer cezası alacak. Kembo, geçen sezon teknik direktör Samet Aybaba tarafından ligin ilk yarısı oynanırken kadro dışı bırakılmıştı.

Editör: Haber Merkezi