TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 15’nci haftasında sahasında Isparta 32 Spor’a 2-1 mağlup olan Bursaspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Kendileri için kötü bir gün olduğunu söyleyen Ertekin, “ Maçın başında kötü başladık. İkinci yarı uyarılarla geçti ama yine de kötü başladık. Gol yedik. Bir süre sonra değişikliklerle tepki verdik. Uzatma anlarında meyvesini aldık. Ama acemice bir gol yiyerek bitirişi kötü yaptık” dedi.

KÖTÜ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ

Kötü oynadıkları bir günde puanın avantaj olacağını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “ Yazık oldu. Geçen haftanın yansıması kötü oldu. Önümüzdeki haftaya çalışarak devam edeceğiz. Acemilikler giderilmeli. Taraftar da arkamıza alınmıştı. İşler lehimize gidiyordu. Acemice bir gol yedik. Çok üzgünüm. Maç boyunca oyuncularımızın yüzde 90’ının performansı düşüktü. Taraftar oyun değil mücadele gücümüzü yükselttik. Geçen hafta oynamamıza müsaade etmişti bu hafta bu olmadı. Kötü başladık ve kötü bitirdik. En sevindiğimiz taraf gole tepki vermemizdi ve zorladık. Böyle acemice goller yemememiz gerekiyor. Genç oyuncularımızın bazıları performans düşüşünde. Hayatlarında üst üste bu kadar maç yapmayan oyuncular bunları yaşayabiliyor. 60’ncı dakikadan sonra oyundan düşüyorduk artık fizik seviyemiz bu dakikadan sonra artıyor” diye konuştu.

ERTUĞRUL’UN BİLEĞİ BURKULDU

Ertuğrul’un sakatlanıp oyundan çıkmasıyla ilgili konuşan İsmail Ertekin, genç oyuncunun bileğinde burkulma olduğunu ifade ederken, durumunun yarın netlik kazanacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi