Bursaspor’un nabzını tutan Bursasporx’un alışkanlık haline gelen programı Yeşil Masa’nın konuğu BURKÜP Başkanı Hakan Dinçtürk oldu.

BURKÜP’TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Bursasporx köşe yazarı Metin Yüksek’in sunduğu, köşe yazarı Tolga Tunalıgil ve TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi’nin yorumlarıyla renk kattığı Yeşil Masa’ya katılan BURKÜP Başkanı Dinçtürk, 28 Şubat’ta gerçekleştirilecez genel kurulda başkanlık görevini devredeceğini söyledi. Bursaspor başkanlığı için adı geçen başarılı avukat, “Böyle bir girişimim de hayalim de yok. BURKÜP de bu amaçla zaten kurulmadı” dedi.

BATALLA HEYKEL AÇILIŞININ TARİHİ DEĞİŞTİ

Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla’nın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak üzere geldiği şehirde uzun süre kalacağını açıkladı. Batalla’nın heykel açılışının 14 Şubat’ta gerçekleştirilemeyeceğini vurgulayan Hakan Dinçtürk, “ 14 Şubat maalesef Pazar gününe denk geldiği için sokağa çıkma kısıtlaması olacağından tarihi 12 Şubat Cuma olarak revize etmek zorunda kaldık. Saat 14.00’te Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde heykel açılışı yapılacak. 15.00’te ise Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Batalla için yapılan ‘Pablito’ belgeselinin galası gerçekleştirilecek” dedi.

ZEYNULLAH TÜRKAY’A VERİLEN SÖZ TUTULMADI

Bursaspor’un içinde olduğu ekonomik sıkıntıların yönetimlerden kaynaklandığını dile getiren BURKÜP Başkanı Avukat Hakan Dinçtürk, “ Bursaspor başkanlarının parası var ama yüreği yok. Cesaretli adımlar atamıyorlar. Zeynullah Türkay meselesi var örneğin. Geleceğe dair kaygıları var. Kendisine ‘menajerle imza atmaya gitme’ dedim. Profesyonel imza attıktan le Bursaspor’sonra gene Vakıfköy’e dönme ihtimalinin olmasından korktu. Söz verildi kendisine ama maalesef sözler tutulmadı. Genç bir yetenek göz göre göre kaybolmamalı” diye konuştu.

ALİ AY KULÜBÜ YÖNETMEDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın döneminde kulübü yönetmediğini savunan Dinçtürk, “ O dönemde taraftar liderlerinden 1-2 kişi kulübü idare ediyordu. Taraftarı olmayan veya sahipli olan kulüpler çok şanslı. İkisi aynı anda olan kulüp en şanslısı” açıklamasında bulundu.

PRİM DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Adana Demirspor karşılaşmasındaki maddi desteğe dair açıklama yapan Hakan Dinçtürk, “ Bir fitili ateşlemek istedik. Bundan sonraki karşılaşmalarda da çalışmalarımız olacak. Pazartesi günü DOSABSİAD yönetim kurulu da diğer karşılaşmalar için desteklerini açıklayacak” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi