Yeşil Beyazlı forma altında ter döken ve şu anda özel bir televizyonda spor yorumculuğu görevinde bulunan Ender Alkan, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bursaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü olan Yalçın Koşukavak'ın ekibinde yer alacağı öne sürülen Alkan, anlaşmanın gerçekleşmemesine dair sosyal medya hesabı Twitter'dan bombayı patlattı.

Açıklamasında, teknik direktörün imza attıktan 1.5 saat sonra kendisini telefonla arayıp, 'kusura bakma, seni istemiyorlar, bir şey yapamadım, ne yapabiliriz' şeklinde ifadeler kullanıp beraber çalışamayacaklarını ilettiğini duyuran Ender Alkan şu mesajı paylaştı:

"3-4 aydır ekip arkadaşlığı yaptığımız, gece gündüz istişare halinde olduğumuz, birçok takımla ve Bursaspor ile olan görüşmeleri son dakikaya kadar birlikte yürüttüğümüz "teknik direktör", imzayı attıktan bir buçuk saat sonra, şahsımı telefonla aramıştır. "Kusura bakma seni istemiyorlar, bir şey yapamadım, ne yapabiliriz?" gibi basit bir açıklamayla, çalışmayacağımızı tarafıma bildirmiştir. Benim kitabımdaki ekip arkadaşlığı bu değildir. Bir hata yaptığımı anlamış bulunmaktayım. Yola çıkacağım kişileri daha doğru seçmem gerektiğini bir kez daha anladım. Yorumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Konuyu bu şekilde özetlerken; yüreğimin her zaman Bursaspor'un başarısı için çarpmaya devam edeceğinin bilinmesini isterim."

Saygılarımla,
Ender ALKAN

Editör: Haber Merkezi