Sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir Bursaspor taraftarının “Transfer sezonu bitti. Şimdi sizden beklentimiz hangi oyuncu kaç yıllık geldi ve kaç para maaş alacak. bunları kongrede verdiğiniz “Şeffaflık” sözünüze dayanarak sordum.” sorusuna cevap veren Emin Adanur “Bu ve buna benzer baskılar yönetimimizde gereksiz gerginliğe neden oluyor. İsterdim ki bu baskının %10’unu önceki şeffaflık sözü veren yönetimlere yapabilinseydi. Daha transfer sezonu biteli 10 saat olmuş konuşulanlara bakın.

Bu zamana kadar verdiğimiz sözler gibi bu sözümüzü de tutacağız elbette. Ama bir iş yükümüz var, sabırlı olun. Benim taraftarımızdan beklentim, artık yönetimimizi sert alan ve niyeti gerçekten kötü olan kişilerin provokasyonlarına gelmemeleri yönünde.

Kısa zamanda çok şeyler başardık. Bunu referans olarak alın ve bize güvenin. Kenetlenin, Bursaspor’a destek olun. Küçük çıkarlar peşinde koşanların sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Biz Bursaspor’u Süper Lig’e çıkartmak için kellemizi koyduk. Bu yolda uykusuz, fedakarca çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi