Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, transfer çalışmalarıyla ilgili Bursada Bugün'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NETLEŞMEDEN İSİM VEREMEM"

Kolgu, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Tamer Hocamız ile birlikte belirlediğimiz oyuncularla temaslarımız sürüyor. Ancak bir transfer netleşmeden isim vermemiz doğru olmaz" dedi.

"SATILACAK İDDİALARI ASILSIZ"

47 yaşındaki futbol adamı, kulübün, ara transfere kaynak oluşturmak için futbolcu satacağına dair iddialarla ilgili sorumuza ise, "Böyle bir şey kesinlikle yok. Taha, Batuhan gibi genç ve değerli yeteneklerimizi satacağımız yönündeki iddialar tamamen asılsızdır" şeklinde cevap verdi.

"BAŞKAN YAZICI'NIN DEDİĞİ GİBİ..."

Şu ana kadar herhangi bir futbolcuya resmi teklif gelmediğinin altını çizen Kolgu, "Zaten bizim satışa çıkardığımız bir oyuncumuz da yok. Taraftarımızın, bu tür haberlere itibar etmemesini rica ediyorum. Rahmetli Şampiyon Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın, 'Satılamayacak oyuncu yoktur. Yeter ki, değerini bulsun' sözünü hepimiz çok iyi biliyoruz.Eğer, bizim oyuncumuzu almak isteyen kulüpler varsa, resmi teklifle beraber Özlüce'ye gelebilir. Bu durumu ancak o zaman konuşabiliriz" ifadesini kullandı.

"BUNA İZİN VERMEM"

Vakıfköy'den yetişen yeteneklerin asılsız iddialarla değersizleştirilmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Kolgu, şöyle devam etti: "Eğer, bizim oyuncumuza, hak ettiğinin altında bir teklif gelirse, bunu yönetime bile götürmem. Çünkü altyapımızdan yetişen gençlerimiz bizim için çok değerlidir. Onları kimse değersizleştirmeye kalkmasın."

"MAKSİMUM 4 TRANSFER"

Ara transferde maksimum 4 oyuncu almayı planladıklarını dile getiren Sportif Direktör Kolgu, sözlerini şöyle noktaladı:

"Yönetimimiz, yapacağımız transferler için gereken bütçeyi  hazırladı. 12 Ocak'ta başlayacak resmi transfer dönemine kadar somut adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu konuda çok yönlü ve eş zamanlı şekilde çalışıyoruz. Takıma doğrudan katkı verecek, eksik mevkilerimize güç katacak isimleri kadromuza dahil etmeyi amaçlıyoruz. Taraftarımız hiç merak etmesin. Netleşen transferleri camiamızla paylaşacağız."

Editör: Haber Merkezi