Özel açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, takım ve camiayı yıllardır uzaktan takip ettiğini belirtirken, “Şimdi bu atmosferin içindeyim. Duygulanıyorum ve çok çalışmam gerektiğini hissettirdiler bana. Forma lansmanına gösterilen ilgi ve coşku tribünlere de yansır” diye konuştu.

OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Bursa’nın umut ettiği Süper Lig’e yükselme hedefini tüm şehrin desteğiyle gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Koşukavak, “Oyuncularımın isteğinden de memnunum. Onlar ben ne söylersem yapıyor. Genç oyuncuların olması avantaj. Antrenman temposu ve detaylarına özen gösteriyorlar. Onların geleceği açısından da bunlar önemli şeyler” dedi.

SAHA İÇİ KOLAY

Süper Lig’e yükselmenin anahtarını da açıklayan tecrübeli çalıştırıcı, “ Bütün şehir kompakt bir şekilde hareket etmemiz lazım. Saha içi kolay. Birinci iş o, onu halletmemiz lazım. Saha bir şekilde hallediliyor. Tribün ve şehir o gücü hissettirirse, oyuncu ona göre reaksiyon gösteriyor. Negatif de pozitif de olabilir. Pozitif tepkilerden yanayım, bu ligde buna

Editör: Haber Merkezi