Bursa iş dünyası ve yöneticilerinin Bursasporlu oyuncular için maddi kaynak sağlaması yeşil-beyazlı futbolcuları oldukça mutlu etti.

Adana Demirspor ile deplasmanda oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Bursa galibiyet için kenetlendi.

Hafta içinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Kulübü'ne yaklaşık 1 milyon 100 bin ₺'lik katkı sağlamıştı.

Oyuncular ve teknik ekibin alacaklarına yönelik yapılan bu ödemenin ardından Beyçelik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik'in öncülüğünde 50 bin ₺ ile başlattığı kampanyaya Otto Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dinçtürk, Harput Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Etkeser ve BURSİAD da 50'şer bin ₺ ile destek oldular.

Bursasporlu futbolcu ve teknik ekip bu gelişmeleri memnuniyetle takip ederken hem Bursa'ya hem de Bursaspor camiasına bu birliktelik için teşekkür edildi.

Oyuncular dün yönetim kurulu ile yapılan toplantıda "Bursa ve Bursaspor camiasının büyüklüğünü anlatmaya gerek yok. Bursa'dan kulübe yapılan maddi anlamdaki yardımlar ve taraftarımızın desteği bize büyük bir moral aşıladı. Ligin ikinci yarısına başlayacağımız bu dönemde hedef maçlarımızdan birisi olan Adana Demirspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi büyük moral bulduk. Adana'da taraftarımız olmayacak ancak manevi olarak bizimle olan ve bizleri televizyon başından takip edecek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Bizler Bursaspor armasının değerinin bu şehir için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Bir hedefimiz var ve bu yolda her güçlüğü aşacak karakterli oyunculara sahibiz. Sezon sonunda Bursaspor hedefe ulaşacak." ifadelerini kullandılar.

LİfeBursa

Editör: Haber Merkezi