TFF 1’nci Lig’den Süper Lig’e ‘Yeniden Zirveye’ mottosuyla yürüyen Bursaspor’un Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş, sosyal medyada Zafer Mahle Kamerası hesabındaki paylaşım ve söylemleriyle ilgi uyandıran Hamitus lakaplı Hamit Hürcan’ı ziyaret etti.

Yalçın Koşukavak ile Kubilay Kanatsızkuş, Hamitus’a 16 numaralı Kral Hamitus yazılı forma hediye etti. 

ZAFER BURSASPOR’A ÇOK YAKIN

Zafer Mahallesi’nin en renkli simalarından olan Hamitus’u ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Hamit ağabeyi uzun zamandır sosyal medyadan takip ediyordum. Kubilay bu mahallenin çocuğu. Zafer Mahallesi’nin Bursaspor’a olan yakınlığını da biliyorum. ALS hastalığına yakalanan Hamza Ağabey’i de ziyaret edip buraya geldim. Boş vakit bulduğum zamanlarda Hamit Ağabey’i izliyorum. Sağ olsun bizi kırmadı” dedi.

FORMA DA YAKIŞTI

Genç golcü Kubilay Kanatsızkuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hamit Ağabeyi gördüğümüz için çok mutluyuz. Forma da kendisine çok yakıştı. Yalçın Hocama da buraya geldiği teşekkür ederim” diye konuştu.

TAKIMA GÜVENİYORUZ

Zafer Mahallesi’nin renkli simalarından Hamitus lakaplı Hamit Hürcan da Yalçın Koşukavak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, “ Size ve takıma güveniyoruz. Sizi zirveye bekliyoruz” dedi. 

BURSASPORX DUYURMUŞTU

Öte yandan Bursaspor Başkanı Yalçın Koşukavak ile Kubilay Kanatsızkuş, ALS hastalığı ile mücadele eden fanatik Bursasporlu Hamza Geldi’yi de ziyaret ederek kendisine moral verdi. Geldi’nin sosyal medyadan Bursaspor ile ilgili mesajlarını Bursasporx sitesi duyurmuştu.

Editör: Haber Merkezi