Buna göre, Maraton, Teksas ve Kuzey Kale arkası tribün biletleri 5 liradan satılacak.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: “11 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da Bitci Timsah Park'ta oynanacak olan Spor Toto 1. Lig 16. Hafta müsabakası Manisa FK biletleri yarın saat 11:00 itibariyle satışa çıkıyor. 

Bilet fiyatlarımız şu şekildedir;

1963 Tribünü: 250 TL
Batı Alt Tribünü: 75 TL
VIP Tribün: 100 TL
Maraton Üst Tribün: 5 TL
Maraton Alt Tribün: 5 TL
Güney Kale Arkası Tribünü (Teksas): 5 TL
Tofaş Tribünü: 5 TL

BİLGİLER;

-  Bir kişi en fazla 20 adet bilet alabilecektir.

-  Bilet satışları passo.com.tr web sitesi, PASSO Mobil Uygulama üzerinden yapılacaktır. (E-bilet)

-  TFF’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında almış olduğu karar gereği müsabakaya misafir seyirci alınmayacaktır.

-  Müsabakaya HES’in onay verdiği taraftarlarımız bilet alabilir.

-  Bilet satın alan taraftarlarımızın, sağlık durumları HES kodu üzerinden otomatik olarak sorgulanacaktır. Sağlık durumunda değişme olan ve bilet satın alma kriterlerine uymayan (Covid-19’a yakalanan veya temaslı olan) taraftarlarımızın biletleri bloke edilecektir. Bileti bloke edilen taraftarlarımız, biletlerini (bilet satın alma kriterlerine uygun) bir kişiye transfer edebilecektir. Bu durum taraftarlarımıza SMS ve e-mail olarak bildirilecektir.

-  Passolig kart başvurusu ve kart vizeleme işlemleri passo.com.tr web sitesi, Passo Mobil Uygulaması, N’kolay satış noktalarından yapılacaktır. Stadyum gişelerinden maç günü kart başvuru işlemi yapılmamaktadır.

-  12 yaş ve üzeri çocuklara Passolig ve maç bileti alınması zorunludur.

-  Passo Mobil Uygulama ile müsabaka girişi yapılabilir.

-  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Covid-19 Tedbirlerine ilişkin alınan Stadyum Giriş Şartları aşağıdaki şekildedir:

1. T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir.

2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir. 

3. T.C. Sağlık Bakanlığı güncel uygulaması kapsamında, Covid-19 PCR testi yaptırılamayan 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir. 

4. UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır. Misafir tribünlerine sadece ev sahibi takım seyircisi alınabilir.  

5. Stadyumlarda yer alan Protokol ve Basın Tribünlerine girişler, seyirci giriş koşullarına tabi olacaktır.

6. Süper Lig, TFF 1. Lig ve ZTK müsabakalarında seyircilerin stadyuma girişleri, HES entegrasyonu ile E-Bilet sistemi üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerine E-Bilet sistemi uygulayıcısının ulaşmasına onam vermesi gerekmektedir. Kişilere yönelik HES uygulama sorgulamaları Localara girecek kişiler ve seyirciler için E-Bilet sistemi üzerinden yapılacak; Protokol Tribününe girecek kişiler için ise E-Bilet sistemi veya HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.

7. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de seyircilerin stadyumlara girişleri, ev sahibi kulübün sorumluluğunda HES kodu kontrolü ile yapılacaktır.

*Aşı takvimini tamamlamış olmak:

1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak,

2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak.

20.11.2021 tarihinde oynadığımız İstabulspor müsabakasında, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından DOĞU ALT TRİBÜN 115 ve 116, BATI 1963 TRİBÜN 100 A blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi sebebiyle Manisa FK karşılaşmasına giriş yapamayacaklardır.

ENGELLİ TARAFTARLARIMIZ İÇİN BİLET YÜKLEMELERİ

- Stadyumumuzda 106 adet engelli ve refakatçi koltuğu bulunmaktadır. Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarlarımız müracaatlarını aşağıda belirtilen bilgiler ile birlikte 9 Aralık Perşembe günü saat 23.59’a kadar [email protected] adresine mail göndererek yapabilirler. Stadyum gişelerinden engelli tribünü bilet yüklemeleri yapılmayacaktır.

-  Yapılan müracaatlar sonrasında kura çekilerek engelli kriterlerine uyan taraftarlarımıza bilet yüklemeleri yapılacak ve kulüp internet sitemizden duyurulacaktır.

Gerekli Bilgiler;
Ad Soyad  //  TC Kimlik Numarası  //  HES Kodu  //  Engelli Kartı Fotoğrafı (Ön ve Arka Yüz)
Not: Engelli kartında ‘’Ulaşımda Refakatçi Hakkı Vardır’’ ibaresi olan taraftarlarımız aynı mail içerisinde refakatçisi içinde üst bölümde yazan bilgileri iletmesi gerekmektedir.
Yükleme yapılabilmesi için kullanımı aktif Bursaspor logolu Passolig kartınızın olması gerekmektedir.

Editör: Haber Merkezi