Ligde son 3 maçta sadece 1 puan alan ve perşembe günü takımın başına teknik direktör Tamer Tuna’yı getiren Bursaspor, bu akşam İzmir’de kötü gidişe son vermek istiyor. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısının son maçından 3 puan çıkarıp, devreye moralli girmeyi amaçlıyor. Timsah’ın bu önemli mücadelesi, Menemen İlçe Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

DÜDÜK ALPER ÇETİN’DE

Karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi A Klasmanı Hakemi Alper Çetin yönetecek. Kocaeli Bölgesi A Klasmanı Hakemi Çetin’in yardımcılıklarını Serdar Diyadin  ve Mehmet Ali Akkor yapacak. 4.hakem ise İlker Yasin Avcı. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

Ligde, 17 maçta 18 puanla 17.sırada olan Timsah, Menemen’i altına alarak, ateş hattından uzaklaşmayı, sonra da play-off barajıyla arasındaki puan farkını 8’den 5’e indirmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, bugün kazanırsa, ligin ilk yarısını 21 puanla tamamlayacak. Son 4 maçında hiç kazanamayan ve 3 beraberlik elde eden İzmir ekibi ise, 20 puanla 15.basamakta yer alıyor.

TAKIMDA 2 EKSİK VAR

Bursaspor’da, sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemeyecek. Emirhan Aydoğan ise kadroda yer almıyor. Menemenspor’da ise, sol kanat oyuncusu Toni Gomes, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

TAMER TUNA’NIN İLK SINAVI

Bursaspor’un bu sezon 4.teknik direktörü olan 45 yaşındaki Tamer Tuna, takımın başında ilk sınavına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibe 2 idman yaptıran Tuna‘nın nasıl bir kadroyu sahaya süreceği ve nasıl bir oyun anlayışı uygulayacağı merakla bekleniyor.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Luka Çapan, Zalazar, Onur Altıparmak- Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, İsmail Yüksek- Massimo Bruno Batuhan Kör, Namık Alaskarov.

Editör: Haber Merkezi