Toplantıya Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Atış Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Atış, Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ve basın mensupları katıldı.

Başkanı Ömer Furkan Banaz düzenlenen lansman toplantısında yaptığı açıklamada "Bursa’mızın önde gelen inşaat firmalarından Atış yapı ile sırt sponsorluğu lansmanımızda karşınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Daha önce şort sponsorluğu, loca desteği ile takımımızın yanında olan Atış yapı, 2022-2023 sezonunda Meditown markası ile formamızın sırt sponsorluğunu üstlendi. Bursa’mızın güçlü markaları ile gücümüze güç katarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Ahmet Atış başta olmak üzere Atış Yapı ailesine, Bursaspor'umuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Bursaspor'un kendi içinde bulunduğu açmazları da kendi adımıza olabildiğinde tolere etmeye çalışıyoruz. Bu süre zarfında oluşabilecek tüm olumsuzlukları da giderme ile alakalı gayretimiz had safada. Yine bu süre zarfında bizleir yalnız bırakmadıkları için Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ahmet Bey'e de tekrardan teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Atış Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Atış ise şunları aktardı: "2018-2019 sezoundan şort sponsoru olarak takımımızın yanındaydık. Bu zorlu süreçte de takımımızı yalnız bırakmamak adına grup markalarımızdan Meditown markamız ile bu sezon sırt sponsoru olarak takımımıza destek ermiş olacağız. Bursa'da doğan ulusal bir marka olarak bizim için çok büyük mutluluk. Her zaman Bursa'nın tüm değerlerine destek olduğumuz gibi Bursa'nın da yanındayız yanında da olmaya devam edeceğiz. Başkanımız Ömer Furkan Banaz'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." 

Editör: Haber Merkezi