TFF 1. Lig'in 16. haftasında Bursaspor, bu akşam Eskişehirspor'u konuk edecek. Bursa Büyükşehir Beledite Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak ve TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Bursaspor - Eskişehirspor maçını, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Ogün Kamacı olurken, maçın 4. hakemi ise Gökhan Özbulut olacak. Mert  Güzenge, bu sezon Bursaspor'un, 2. haftada izmir'de Altınordu'yu 2-0 yendiği maçı yönetmişti.

Bursaspor’da 5 oyuncu ceza sınırında!

Bursaspor’da kritik Eskişehirspor maçı öncesi sarı kart alarmı yaşanıyor. Takımda sürekli olarak forma giyen isimleri Ali Akman, Burak Kapacak, Özer Hurmacı, Emirhan Aydoğan ve Ramazan Keskin sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Eskişehirspor karşında sarı kart görmesi halinde Keçiörengücü maçında cezalı duruma düşecekler.

İlk 6 şansını sürdürmek istiyor

Son 3 lig maçından 7 puan çıkartan ve Türkiye Kupası’nda da yoluna emin adımlarla devam eden Bursaspor, bu karşılaşmadan da galip ayrılıp ilk 6 şansının sürdürmek istiyor.

77. randevu

Ligin son sırasında bulunan Eskişehirspor ise pozitif oyun anlayışını Bursa’da da sürdürmenin peşinde olacak. İki takım bugüne kadar ligde ve kupada toplam 76 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçların 28’ini Bursaspor, 23’ünü ise Eskişehirspor kazanırken, 25 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlı takım, 28 galibiyetin 20’sini evindeki maçlarda elde etti.

Editör: Haber Merkezi