Bursaspor Kulübü Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen sohbet toplantısında Bursalı basın mensupları ile bir araya geldi.

Hünkar Köşkü’nde gerçekleşen kahvaltılı sohbette Bursaspor Kulübü’nün Vakıfköy gündemi ve transfer tahtası nedeniyle altyapıya filiz lisans çıkartılamaması konusundaki gelişmeler değerlendirildi.

Öncelikle yarın kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama yapan Selim yolgeçen "Bursaspor'un kurtuluşu olarak gördüğümüz Vakıfköy için çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle genç oyuncularımızın iyi bir insan ve birey olmaları yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımız Ömer Furkan Banaz önderliğinde ekibimizle birlikte bir rezerv kulübü düşünmemiz neden oldu. Nilüfer 1987 Spor Kulübü Süper Amatör Lig'de mücadele ediyor. Altyapmızda yaşadığımı filiz lisans sıkıntısı nedeniyle bu şekilde bir çıkış yolu bulduk. Nilüfer 1987 Spor Kulübü'nün Bursaspor altyapı çalışmalarında katkı sağlayacağını ve isminin değişeceğini söyleyebilirim. Bu takım sadece altyapı için var olacak. Bizim bir tane Bursaspor'umuz var. Bizim başka bir düşüncemiz yok. Ne amaçla yapıldığının net olduğunu belirtmek istiyorum. Yeni adı Bursaspor 1963 SK veya Bursa 1963 olacak. Burada oynayacak genç oyuncularımız Bursaspor için yetiştirilecek. Bu takımın hocası Bursaspor'un unutulmaz kaptanlarından Turan Şen olacak. Tüm teknik ekip Bursaspor hocalarından oluşacak." dedi.

Editör: Haber Merkezi