TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta İsmail Ertekin yönetiminde çıktığı iki maçtan 4 puan alarak camiaya umut saçan BursasporIsparta 32 Spor karşısında görüntüsüyle şaşırttı. 15. hafta maçında sahasında düşme hattında yer alan rakibi karşısında adeta yokları oynayan yeşil-beyazlılar şehir yine karamsarlığa itti.

2-1’lik mağlubiyet sonrası üst sıralarla olan puan farkını 3’e indirme şansını da kaybederek düşme hattına gerileyen Bursaspor’da moraller bozuldu.

İlk kez üst üste iki maçı kazanma fırsatını da tepen Timsah, haftayı 16. basamakta tamamladı.

KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ GÖZE ÇARPTI

Yenilginin yanı sıra geçen haftaya göre oynanan kötü oyun ve konsantrasyon eksikliği Bursaspor’un en büyük handikaplarından biri olarak gözüküyor. Buna karşılık Beyaz Grup’taki takımların birbirlerine puantaj olarak çok yakın olması, yakalanacak olası bir galibiyet serisiyle bir anda kendini üst sıralarda bulmak demek anlamına geliyor.

ARNAVUTKÖY’DE TELAFİ EDİLMELİ

Cumartesi günü 16. hafta maçında deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak Bursaspor üst sıralarla puan farkın açılmaması adına bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Yeniden gerilediği düşme hattından çıkması gereken yeşil beyazlı takımın, bu yenilgi sonrasında reaksiyon vermesi beklenirken, Arnavutköy deplasmanında daha mücadeleci ve istekli bir takımın görülmesi temenni ediliyor.

Editör: Haber Merkezi