‘YenidenZirveye’ sloganıyla Süper Lig’e dönme hayalleri kuran Bursaspor, milli hüsran yaşıyor. Şampiyon olduğu 2009-2010 sezonundan itibaren A Milli Takım’a oyuncu göndermeyi adeta alışkanlık haline getiren Yeşil Beyazlıların şimdilerde ise kapısını çalan olmuyor.

BİRÇOK MEVKİDEN VAR

A Milli Takım daveti alan kaleci Harun Tekin’i Fenerbahçe’ye gönderen Bursaspor diğer eski kalecileri Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer’e de Ay Yıldızlı formayı giydirmeyi başarmıştı. Sezon başında Fransa 2’nci Lig ekiplerinden Le Havre’ye giden savunma oyuncuları Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş ile Kasımpaşa’nın yolunu tutan Aytaç Kara ve DG Sivasspor’a transfer olan Barış Yardımcı da milli göreve davet edilen son Bursasporlu isimler olmuştu.

BİRÇOK İSİM GİTMİŞTİ

Daha önceki sezonlarda Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Şener Özbayraklı gibi isimler Yeşil Beyazlı forma altında gösterdikleri performansın ardından A Milli Takım’a davet edilmişti. Eski Bursasporlu Enes Ünal da Fatih Terim, Mircea Lucescu ve son olarak da Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı.

ALT YAŞLAR DEVAM EDİYOR

TFF 1’nci Lig’de mücadele eden Bursaspor ise bu isimlerin başka kulüplere transferinin ardından yeni oyuncuları A milli takıma gönderemedi.  Alt yaş kategorilerinde ise Yeşil Beyazlı formayı giyen farklı isimler ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi