Seyircisiz oynanacak Batman Petrolspor - Bursaspor mücadelesini Kocaeli bölgesinden hakem Abulbaki Ayyıldız yönetecek. Abdulbaki Ayyıldız'ın yardımcılığını Mehmet Özer ve İsmail Ertunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Pınar olacak.

Batman Yeni Şehir Stadyumu, 19 puanla 16. sırada düşme hattında yer alan Bursaspor ve 24 puanla 11. sıradaki Batman Petrolspor için 6 puanlık zorlu bir mücadeleye sahne alacak.

Hafta içinde yeni transferlerin de dahil olduğu Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde Batman Petrolspor, bu önemli mücadeleyi 3 puanla kapatmak istiyor. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Afyonspor'a son dakika golü ile kendi sahasında berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, genç oyuncularıyla seyircisiz oynanacak bu mücadeleden galip gelip bir çıkış yakalamak ve kritik bölgeden uzaklaşmak istiyor. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan mücadeleyi Yeşil-Beyazlılar Enver Cenk Şahin'in attığı gol ile 1-0 kazanmıştı.

Bursaspor Kamp Kadrosu

Yeşil-Beyazlılarda kaleci Canberk Yurdakul önümüzdeki maçta forma giyebilecek. Ömer Turan Görgüç'ün arka adale sakatlığı tedavisi 2 hafta sürmesi beklenirken, Bursaspor Batman kamp kadrosunda şu isimler yer aldı;

Deniz Aydın, Talha Yakın, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Baran Karagöz, Abdullah Tezgel, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Deniz Dirk Knibbe, Enes Gökhan, Kubilay Sönmez, Barış Dalkıran, Bilal Güney, Emre Tepegöz, Mustafa Genç, Enver Cenk Şahin, Çağatay Yılmaz, Berat Altındiş, Hasan Sabri Karaca

Canlı Yayın (Fuchs Sports)

Yarın saat 14:00'te Batman Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacak Batman Petrolspor - Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 22. hafta mücadelesi Fuchs Sports Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi