Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeler ile Bursa ve Bursaspor camiasına çağrıda bulundu.

BURKÜP olarak Süper Lig'e geri dönememiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sezon boyunca gerek uyarılarla gerek duyurularla ilerlenen rotanın hatalarını dillendirmeye çalıştık. Kimi zaman tepki gördük kimi zaman destek. Bursaspor'un geleceğinin aklı başında, sayıca çok, oy atarken özgür ve kimsenin güdümünde olmayan kongre üyeleri olduğunu her daim deklare ettik. Başarısızlığın, tekrar koltuk kazanamayacağı bir düzen hayal ediyoruz.

Sn.Mesut Mestan, küme düşmüştakımımızın başkanlığına gelmiş ve geçmişe sünger çekmek için başkan olmuştu. Takdir toplamak ve gecmişe sünger çekmek için önünde bir fırsat vardı ama sezon sonu geldiğinde aldığı ve alamadığı kararlarla bu fırsatı kullanamamıştır.

Gerek Süper Lig'den düşürülen, gerekse geri çıkarılamayan Bursaspor'un, bir an önce üzerindeki plansızlığı, vizyonsuzluğu sona erdirilmeli ve önü açılmalıdır. Bu yönetim anlayışı ile önümüzdeki sezona "eksi puanlar ve transfer yasağı" ile başlayacağımız kuvvetle muhtemeldir. Aksiyon için önümüzde çok kısa bir zamanın olduğu aşikar iken derhal İSTİFA edin ve olağanüstü KONGRE kararı alın!

Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu

Editör: Haber Merkezi