Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu (BURKÜP) sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Bursa ve Bursaspor Gerçekleri !

Bursaspor yönetim kurulu tarafından birkaç gün önce yapılan birlikberaberlik çağrısı camia tarafından kabul görüp destek bulurken yönetim kurulunun kombine ve bilet fiyatları ile ilgili camiayla alay edercesine aldığı kararı hayretler içinde izliyoruz. Her birlik beraberlik çağrısından sonra yönetim kurulu tarafından camiayı bölecek, gerecek bir karar ya da açıklama yapılması bizleri üzmektedir. Bu şekilde yönetim kurulunun nereye varmak istediğini anlamakta zorluk çekiyoruz.

2010 senesindeki şampiyonluk sürecini incelemelerini istiyoruz. Taraftarı kendilerinden uzaklaştıran bir yönetim Bursa'da hiçbir zaman başarıya ulaşamamıştır. Bursaspor'un bir hafızası vardır. İçerisinde Bursaspor hafızasına sahip insanların istifa ettiği, kalan kişilerin tek bir ağıza baktığı yönetimin başarıya ulaşamayacağı aşikardır.

Özetle böyle bir tutarsızlığı ve dayatmayı kabul etmiyor, Bursaspor yönetim kurulunu sağduyuya davet ediyor ve kulüp hafızasını bilen kişiler ile yola devam etmelerini şiddetle öneriyoruz.

BURKÜP

Editör: Haber Merkezi