Geçen hafta Denizli’den 3 puanla dönerek, 3 hafta süren kötü gidişe son veren Bursaspor, bu akşam sahasında Manisa Futbol Kulübü’nü yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde 15 hafta sonunda; 14 maçta 17 puan toplayıp 14.sırada yer alan Timsah, kendisiyle aynı puana sahip 15.basamaktaki Ege ekibi karşısında kazanıp, ilk 6 şansını devam ettirmeyi hedefliyor.

MÜCADELE SAAT 19.00’DA

Bitci Timsah Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bu önemli mücadeleyi İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Bersan Duran yapacak. 4. hakem ise Berkan Çetin. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

SADECE 2 EKSİK VAR

Timsah’ta; sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemeyecek. Cezası biten Luka Çapan ise takıma dönecek.

TRİBÜNLER NE KADAR DOLACAK?

Yönetimin biletlerde indirime gitmesinin ardından bu akşam stada 15-20 bin dolayında taraftarın gelmesi bekleniyor.

HANGİ YABANCILAR YEDEK KALACAK?

Bursaspor’da; teknik direktör Özcan Bizati, görev yaptığı 8 maçta 4 galibiyet ve 12 puan topladı. Bizati’nin; 5+2 kuralı nedeniyle 8 yabancıdan hangi 5’ini 11’de oynatacağı, hangi 2 ismin yedek kalacağı ve hangi yabancı oyuncunun tribüne gönderileceği merak ediliyor.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Luka Çapan, Zalazar, Hasan Ayaroğlu- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Massimo Bruno- Namık Alaskarov, Tim Matavz, Batuhan Kör.

Editör: Haber Merkezi