TFF 1. Lig’in 12. haftasında Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk edecek. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak timsahlar, 3 puan alıp üst sıralarda kendine yer bulmak istiyor.

Timsahlar üstün

Bursaspor ile Bereket Sigorta Ümraniyespor bugün 6. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, bugüne kadar rakibiyle 2’si lig, 2’si kupa, 1’i de hazırlık maçı olmak üzere toplam 5 kez karşılaştı. Bu maçlardan 4’ünü Bursaspor kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Son maçları kaybettiler

11 maçta 14 puan toplayan Bursaspor, oynadığı son maçta, Altay deplasmanından 3-1 mağlubiyetle dönerken, 10 puanı bulunan Ümraniyespor ise evinde Menemenspor’a 2-0 yenilmişti. Bursaspor, bu sezon ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Konuk ekip Bereket Sigorta Ümraniyespor ise 11 maçta 2 galibiyet alabilirken, 4 kez sahadan beraberlikle, 5 kez de yenilgiyle ayrıldı. Yeşil beyazlılar, ligde bu sezon evinde oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet çıkarken, 2 kez ise sahayı puansız terk etti.

Editör: Haber Merkezi