Hayrettin Gülgüler, Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz’un yarışacağı bu seçimde umarım her şey Bursaspor’un menfaatine göre sonuçlanır.

LAKİN…

Hangi başkan adayı seçilirse seçilsin ilk icraati transfer tahtasını açmak olmalı. Teknik direktör konusu az buçuk belli olsa da her durumu göze almalı ve alternatif konusunda çalışmayı bırakmaması gerekir.
Bu güzel gelişmelerin ardından yapılcak tek şey BİRLİK ve BERABERLİK… Bursaspor camiası olarak birlik ve beraberliği sağlarsak neler yapabileceğimizi herkes biliyor. Vakit Bursaspor vakti, vakit birlik ve beraberlik vakti.

Önümüzde ki sezonun önemini uzun uzun yazmama gerek yok sanırım. Üstten gelen 4, alttan gelen mâli açıdan güçlü 2 takım ile başlayıp, transfer tahtamızın açılması için gereken 40-50 gün ile bunu özetleyebiliriz, diye düşünüyorum.

Bu sezon Süper Lig’e çıkmak  gelecek 13-14 yöneticinin görevi olduğu gibi aynı zamanda koskoca Bursaspor camiasının da görevi, kimse bu görevden kaçmadan elini taşın altına koyarsa sezon sonunda mutlu tabloyu gördüğümüzde burada benimde payım var diyebilmeliyiz.

ÇAĞRI…

Uzun zamandır sohbet odalarında konuşulan tribüne küsen, kırılan, sırtını dönen herkesin bu sezon kale arkasında tek ses, tek nefes bulunması görüşünü desteklemeyen yoktur, diye düşünüyorum. Birlik ve beraberlik için ilk atılacak adımlardan biri de bu olmalı ve olacaktır, buna inancım tam.

İŞİN ÖZETİ…

Tüm Bursaspor camiası BİR olacak, BİRLİK olacak… Bizde sezon sonunda hep bir ağızdan Süper Lig’e çıkışımızı kutlayacağız.

Editör: Haber Merkezi