Alt yapıdan çıkan Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk ve Kubilay Kanatsızkuş bile ihtarname çekip alacaklarının peşine düşerken, Kamerunlu stoper, menajeri aracılığıyla alt ligde de olsa göreve hazır olduğunun mesajını gönderdi.

Spor Toto Süper Lig‘e veda eden Bursaspor‘da birçok isim alacakları için kulübe ihtarname çekti. Boşa çıkabilmek için binbir yolu deneyen futbolcular, yeni göreve gelecek Mesut Mestan yönetiminin en önemli sorunlarından biri olacak.

İhtarname çekenler arasında Bursaspor‘un alt yapısından yetişen Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk ve Kubilay Kanatsızkuş da bulunurken, bir isim var ki, Bursaspor‘da tekrar forma istiyor. Bu futbolcu geçen sezon Başakşehir‘den kiralanan Aurelien Chedjou‘dan başkası değil.

OLUMSUZLARA RAĞMEN 

Geçen sezon Bursaspor‘un en verimli yabancısı olan ve son haftaya kadar savaşan tecrübeli stoper, tekrar yeşil beyazlı formayı giymek istediğini menajeri aracılığıyla bildirdi. Bursaspor ve Bursa‘yı çok seven 34 yaşındaki oyuncunun yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen böyle bir tavır sergilemesi büyük takdir topladı. Bursaspor‘da 26 maça çıkacak ve 1 gol atan Kamerunlu oyuncunun, kulüpten alacağı da bulunuyor.

1 YIL ANLAŞMASI VAR

Göreve gelecek olan Mesut Mestan yönetiminin Chedjou‘nun bu istediğine nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor. Bonservisini elinde bulunduran Başakşehir‘le 1 yıl daha anlaşmasını bulanan deneyimli oyuncu için Göksel Gümüşdağ‘ın da herhangi bir problem çıkarmayacağı konuşuluyor. Bilindiği gibi
Spor Toto 1. Lig‘de  takımlar 10 yabancı ile sözleşme imzalayabiliyor. Ancak 18 kişilik maç kadrosuna sadece 6 yabancı yazılabiliyor. Maçlarda ise sahada en fazla 5 yabancı oluyor.

Olay

Editör: Haber Merkezi