Değerli Bursaspor'la uzaktan yakından gönül bağı kurmuş, ilgisi, alakası, iş ilişkisi olmuş ya da halen olan herkes. 2013 yılında 22 yaşımda Bursaspor Kulübünün kapısından girdim. Bugüne kadar olan 6 yıllık dönem içinde bir çok farklı şeye tanık oldum.

Çok değerli insanlar da tanıdım, arada Bursaspor'un çıkarı olmasa asla aynı masada oturmayacağım insanlar da, her gün yanımda olan da oldu, yalnızca iyi günde arayanlar da; yapmaya çalıştıklarımı, uğraşlarımı takdir edenler de oldu, "ama sen Bursalı değilsin' diyenler de; bir galibiyet sonrasında takım otobüsünün Yalova'da toplanan insan selini geçemeyip tesise bir türlü ulaşamadığını da gördüm,
bir mağlubiyet sonrası tesise ulaşamadığını da; kaybederken alkışlandığımız da oldu, kazanırken yuhalandığımız da.

Ailemin en genciydim, küçük kardeşim hiç olmamıştı, ama Vakıfköy bana onlarca küçük kardeş verdi, ağabeyliği yaşattı. Hepsinin yolları kalpleri kadar temiz olsun. 2 kupa finali ve mutlu sezonlar da yaşadım ama küme düşerken burada olmak da bize düştü. Nasip böyleymiş. Bursaspor Kulübü bünyesinde geçirdiğim iyisiyle kötüsüyle her saniyeyi, yaradandan bir hediye addederim.

Hayata dair yaşanabilecek her türlü ruh halini, inişleri ve cıkışları Bursa'da yaşarken gördüm. öğrendim. Tüm bunlar yaşanırken yalnız ve yalnızca Bursaspor'a hizmet etmeye ve onun çıkarlarını savunmaya özen gösterdim. Görevde olduğum dönemde kendi adimin ve Bursaspor'un adinin çirkin ve çarpık ilişkilerle ayni cümlelerde geçmemesi iç ortaya koydum. Işimin bir gereği olarak insanlarla yakın çalıştım, ama Bursaspor Kulübü Derneğinin tüzel kişiliği dışında hiç bir beşerin adami olmadım.

Şehrinin takımına aşık olmanın ne demek olduğunu bilen bir kardeşiniz olarak hepinizi selamlıyorum. Bursaspor hakettiği yere elbet dönecektir. Bu da ancak ve ancak bu işe tüm varlığını adayacak, tüm olumsuzluklarla savaşmaya çalışırken aklen, kalben ve de ruhen yorgunluklar biriktirmemiş kişilerle mümkün olacaktır. Ben tüm yaşadıklarımdan sonra artık kendimi bu kategoride değerlendirmiyorum.

Dolayısı ile de bugün itibariyle tamamen kendi tasarrufumla Bursaspor Kulübü ile olan iş ilişkimi tek taraflı olarak sonlandırıyorum.

Hüzünlüyüm. Vicdanım temizdir. Kimseden helallik istemiyorum, varsa benim hakkım helal olsun

Altuğ GÜNAYDIN

Editör: Haber Merkezi