Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor mücadelesi sonrasında yaptığı açıklamada "İnegöl'e çok daha güzel başarılar yakışıyor. Bu Bursa Futbolu açasından da önemli ama nihayetinde ligde kalmakta güzel. İnşallah gerekli dersleri arkadaşlarımız çıkarırlar. Seneye daha güzel bir takım yapıp temennimiz odurki birinci ligi zorlayan bir İnegölspor. İnşallah Süper Lig'de Bursasporla yer alan bir İnegölspor, çok daha ketifli bir Bursa futbolu adına bir ortam oluşur. Tebrik ederim, kutluyorum. Yönetici arkadaşlar fedakarlık yapıyor. İnşallah seneye daha güzel işler yaparlar." dedi.

İnşallah Bursaspor için hayırlı bir süreç olur

Bursaspor'un kongre süreci ile ilgili soruya Alinur Aktaş" Süreci izliyorum tabi. Talip olan arkadaşlar mutlaka çıkacaktır. Temennimiz inşallah Bursasporumuzu bulunduğu sıkıntılı durumdan daha ileriye taşıyacak bir yapının ortaya çıkması. Benim bu konuda bir müdahilim söz konusu olamaz, biz belediye başkanıyız. Elimizden gelen desteği, katkıyı vermeye çalışırız. İnşallah Bursaspor için hayırlı bir süreç olur. Güzel bir yönetim çıkar. Olayı kısa vadeli değildi, daha orta ve uzun vadede hem borçların yapılandırılması hem Bursaspor'un daha sağlam adımlarla yoluna devam etmesiyle güzel bir süreç ortaya çıkar inşallah." dedi.

Koronavirüs tedavisi sonrasında sahaya yeni çıkan Başkan Aktaş" Hamd olsun 5 gün oldu çıkalı. Ben bugün yeni başladım, hem evden devam ediyordum, online telefonla arkadaşlar geliyorlardı. Ufak ufak toparlamaya başladım. İlaç tedavisi devam ediyor. Bir haftaya kadar bişeyimiz kalmaz diye tahmin ediyorum." dedi.

Önümüzdeki sezon bir üst ligde görürüz

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'dan maç sonu yaptığı açıklamada "Spporcu kökenli biri olarak tabi komşu ilçemiz İnegölspor'da böyle bir sıkıntı yaşanmamış lazımdı. Oynanan oyun güzel, takım güzel ve her iki takımada bundan sonraki liglerde başarılar diliyorum. İnşallah hem Bursaspormuzun hemde İnegölspor'un bu liglerde misafir olduğunu düşünerekten önümüzdeki sezon bir üst ligde görürüz diye düşünüyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi