Bursaspor’da 350 milyon liralık yönetici alacaklarının akıbeti merak ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın olay.com.tr canlı yayınında yönetici alacakları için yaptığı “350 milyon lira civarında yönetici alacakları var. Hodri meydan, var mısınız yönetici alacaklarını silmeye? veya bunlarla alakalı farklı formül üretmeye” açıklamasının ardından gözler alacağı olan eski başkan ve yöneticilere çevrildi.

EN BÜYÜK ALACAKLI

350 milyon lira içerisine en büyük alacak sahibi olarak gözüken, eski başkanlardan Ali Ay, 3 seneden beri Bursaspor’dan hiçbir şey talep etmediğini ve herkesin şu anda Bursaspor etrafında birlik olması gerektiğini söyledi. Ay, yeşil-beyazlı kulübün yeniden ayağa kalkarak yeniden Süper Lig’de mücadele edeceğine de inandığını belirtti.

HERKES BİRLİK OLMALI

Ali Ay, “Biz Bursaspor’dan 3 seneden beri hiçbir şey istemiyoruz, zorlamıyoruz. İnşallah takımın durumu düzelir. Bursaspor’u kesinlikle sıkıştırmıyoruz. İnşallah Bursaspor Süper Lig’e çıkacaktır. Biz beklemedeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız açıklamalarında bunları söylediyse bir bildiği vardır. Şu anda herkes birlik olmalı. Bursaspor’u yukarıya çıkartmalıyız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi