Yaklaşık 1.5 ay önce Serdar Acarhoroz’un kendisini iş yerinde ziyarete geldiğini aktaran Bozdemir, kendisi geçmişteki davaların hepsinden aklandığını hatırlattı. Tartışmalara yol açan bedava bilet konusuna da değinen Ahmet Bozdemir, “ Serdar Başkan kendisini burada doğru ifade edememiştir. Bedava bilet uygulaması zaten TFF kurallarına göre de yapılamaz. Serdar Acarhoroz, taraftara külfet oluşturmayacak en ucuz ve uygun fiyatla bilet satışı yapılacağını kastetti. Amacımız hem tribünleri doldurmak hem de taraftarımıza maddi anlamda zorluk çıkarmamak” dedi.

Transfer konularıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Ahmet Bozdemir, “ Şu anda hazırda 70-80 milyon lira bir rakam var. İhtiyaç halinde 100 milyon liralık bir onaylanmış kredimiz var. Bunu da devreye sokabiliriz. ‘Bu takım Süper Lig’e çıkarsa gelirim’ dedim ve camiaya da söz veriyorum. Transferle ilgili çok çalışıyorum 2 transfer açıkladık. Kendileriyle ön sözleşme imzaladık. Zoran Tosic ve A Milli Takım’la Euro 2020’ye gidecek olan Finlandiyalı bir futbolcu ile anlaştık. 70-100 bin Euro’ya anlaştık birkaç sene sonra 4-5 milyon Euro değere ulaşacak. Süper Lig kariyerli 3-4 futbolcu ile görüştük. Amacımız 2010 ruhunu geri getirmek” dedi.

Mustafa Er ile ilgili görüşlerini açıklayan Bozdemir, “ Göreve geldiğimiz takdirde görüşme yapacağız Onunla yola devam etmek isteriz. Ancak onun fikirleri de önemli. Bunlar için önce göreve gelmemiz lazım tabii ki. Kimin alacağı varsa önce onları ödeyeceğiz ardından da tahtamızı açacağız” dedi.

Kaynak: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi