Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un başarılı kanat oyuncusu Abdullahi Shehu, Keçiörengücü önünde alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söylerken, “Önemli olan 3 puanı almaktı bunu da başardık” diye konuştu.

BASKI ELBETTE OLACAK

Takım üzerinde bir baskı olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Shehu, “ Taraftarın beklentisinden dolayı bir baskı olduğunu biliyoruz. Ama biz oyuncular olarak bunu kabullenmek ve bununla başa çıkmak zorundayız. Bir futbol oyuncusu olarak baskıyla karşılaşmanın normal. Oyuncunun görevi de bunun üstesinden gelmektir. Biz de şu ana kadar bunu başarmış durumdayız ” ifadelerini kullandı.

TÜM RAKİPLER BİZİ YENMEK İSTİYOR

Süper Lig ile TFF 1’nci Lig arasındaki farkları da değerlendiren 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, “Birçok fark var iki lig arasında ama biz Bursaspor’uz ve tüm rakiplerimiz bizi yenmek istiyor. Bizi yenebilmek için yüzde 200’ünü vererek sahaya çıkıyorlar. Onlar için bize karşı alınacak sonuç büyük bir anlam ifade ediyor. Kendimizi bu durumda bulduk. Bununla başa çıkmak görevimiz” dedi.

MEVKİ ÖNEMLİ DEĞİL

Geçtiğimiz sezon çoğunlukla orta sahada sağ kanatta forma giydiği hatırlatılan Nijeryalı oyuncu, “ Hep söylediğim bir şey var. Mevki önemli değil. Önemli olan hocanın sizden beklentisi ve onu karşılayabilmeniz. Orta saha oyuncusuyum ama sağ bekte de mutluyum. Önemli olan kulübün kazanması ve benim de buna katkı koyabilmem” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi