Gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek olan Piabet Zaferspor, şampiyonluk gecesi düzenledi. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç’ın da katıldığı geceye Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toprak, Ak Parti Osmangazi Eski İilçe Başkanı Refik Özen, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaburun, Namık Kemal mahallesi Muhtarı Necmettin Geniş ve çok sayıda davetli katıldı.


Gecede konuşma yapan Zaferspor’un başarılı başkanı Adnan Çakır, birlik ve beraberliğin verdiği güçle şampiyonluğa imza attıklarını belirterek şunları söyledi:“Öncelikle bizlere çok büyük destekleri olan başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe olmak üzere Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürler ediyoruz.

Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldik. Başta hocamız İsmail Türkileri ve futbolcularımız candan tebrik ediyorum. BAL’da Zaferspor olarak hedeflerimiz zirve mücadelesi vermek olacaktır” dedi.

Gecede Zafer Folklor Derneği’nin yanı sıra, Sultan Murat Halk Dansları Topluğu, Rumeli Semih ve orkestrası, Sevim Balkan ve Uludağ Mehter takımı gelen konuklara hoş bir gece geçirtti.
Editör: Haber Merkezi