Güneşli sonbahar havasında ve kalabalık taraftar desteği altında oynanan karşılaşmaya Orhanelispor daha istekli başladı. Yakaladığı net gol pozisyonlarından Aykut ve Kadir ile yararlanamayan ev sahibi takım oyun stratejisini kontrataklar üzerine kurulu rakibinin karşısında başarılı olamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Orhanelispor’un golleri gecikmedi. 47’de daha ilk organize atakta ceza alanı içerisinde oluşan karambolda Kadir önünde bulduğu topa vurmak yerine aktardığı Aykut şık bir plase ile perdeyi açan golü kaydetti: 1-0.

Baskılı ataklarını kesmeyen Orhanelispor, 56.dakikada sağdan kazanılan köşe vuruşunda arka direkte topu kafa ile filelerle buluşturan günün başarılı ismi Başaran skoru 2-0 yaptı.

Dirençli Harmancıkspor defansının kırıldığı anları iyi değerlendiren ev sahibi takım 75.dakikada güzel oyununu semeresini Kadir ile bir kez daha aldı. Soldan kaptan Nezih’in ortaladığı top Onur’un ayağından sekince Kadir’e sadece dokunmak kaldı: 3-0.

Kalan dakikalarda iki takımın da skoru değiştirme çabaları sonuçsuz kalınca centilmence geçen ve hiç kart çıkmadığı Dağ derbisinden galip ayrılan taraf Orhanelispor oldu. Bu skorla rakiplerinin puan kaybetmesiyle liderliğini pekiştiren Orhanelispor, iki haftalık galibiyet hasretine son verirken rakibinin de zirve iddiasını azaltmış oldu.

Saha: Orhaneli
Hakemler: Cengiz Korucu 7, Hakan Özler 7, Oğuz Karadağ 7
Orhanelispor: Ümit 6, Erhan Gürsoy 6, Abuzer 6, Başaran 7, Erhan Oral 7, Onur 7, Halil 6 (Dk.65 Şener 5), Ruhi 6, Aykut 6 (Dk.80 İdris), Nezih 6 (Dk.83 Burak Vural), Kadir 6
Harmancık: Tolga 3, Ramazan 4, Samet 4, Yusuf 5, Kadir 5, Atilla 4, Oğuzhan 3 (Dk.59 Mücahit 4), Hasan 4 (Dk.83 İsmail), Eray 4, Hüseyin 4, Abdullah 4 (Dk.77 Can 2)
Goller: Dk.47 Aykut, Dk.56 Başaran, Dk.75 Kadir 
Yüksel ESEN

Editör: Haber Merkezi