Karadeniz Güvenspor tesislerinde yapılan imza töreninde Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyeleri Özcan Özçelik, Hakan Zeren, Mustafa Düzenli, Hüsnü Avcı, Özcan Özçelik ve Sadullah Kaldırım hazır bulundular.

Törende konuşan Basın sözcüsü Özcan Özçelik, “Karadeniz Güvenspor olarak yeni bir planlamaya gittik. Artık alt yapıya çok daha fazla önem vereceğiz. Sözleşme imzaladığımız antrenörlerimizin Bursa futboluna kazandıracağı gençlerle birlikte başarıya yürüyeceğiz. Geçtiğimiz sezon bizi 1.amatör kümede şampiyon yapan, şampiyon hocamız Mehmet Şengeldi ile yola devam etme kararı aldık. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Karadeniz Güvenspor antrenörü Mehmet Şengeldi imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl 2018 -2019 sezonunda ligi şampiyon olarak tamamladığımız kulübümüz ile yeni sezonda süper amatör lig için tekrar anlaştık. Geçtiğimiz sezonu en üstte ve grubumuzda en çok puan alan, en çok galip gelen, en çok gol atan, en az yenilgi ile en az gol yiyen ve de en önemlisi hiç kırmızı kart görmeyen centilmen kolej takımı hüviyetinde bitirmemizde katkıları olan başkanımız İbrahim Oğuzay’a,Yönetim kuruluna, Sportif direktör Sadullah Kaldırım'a Camiaya ,Teknik ekibime ve şampiyonluğun mimarı tüm futbolcularımla siz değerli basınımızı gönülden kutluyorum.

2019-2020 sezonumuz ile ilgili camiamızın ve yeni yönetimimizin başta İsmail başkanımız olmak üzere teklifleri bizleri mutlu etmiştir. Süper ligde ilk yıl kalıcı olmak öncelikli hedefimiz olacak ayrıca hedefi olan, genç, çalışkan, mücadeleci disiplinli oyuncularla karakterli, tecrübeli 4-5 oyuncuyu katarak hırslı mücadeleyi bırakmayan bir ekip yaratmak için yönetim kurulumuz, Sportif direktörümüz Sadullah Kaldırım ve teknik ekip olarak görüşmelere başladık. Yeni sezon çalışmalarına ağustos ayı içinde başlamak istiyoruz. Sezonda öncelikle İnegöl takımlarımız olmak üzere tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi