Bildiğiniz üzere 2019-2020 futbol sezonu TFF Bölgesel Amatör Liglerin başlamasına 1 aylık bir zaman dilimi kaldı. Öncelikle başlayacak yeni sezonun kulübümüze, camiamıza ve bizi koşulsuz destekleyen taraftarlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Temmuz ayının son günlerinde üzülerek almış olduğum istifa kararımın ardından, değerli büyüklerimin başkanlığa devam etmem yönündeki ricası, doğup büyüdüğüm mahalleme olan sevdam, mahallemizin profesyonel lig hedefine olan inancı ve isteği, herşeyden önemlisi ailemden aldığım büyük güç ve destek, bu onurlu ve zorlu görevi ilk günkü heyecanımla devam ettirmem gerektiği gerçeğini kaçınılmaz kıldı.

Başkanlığa devam etmem yönündeki kararımı bana daha güçlü bir şekilde hissettiren yönetici abilerime, arkadaşlarıma, mahalleme, aileme, şahsımı bizzat arayıp desteğini esirgemeyen, elde ettiğimiz başarıları takdir eden ve devamını dileyen Ak parti Bursa İl Başkanı Sayın Ayhan Salman’a, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’a, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar’a ve takımımızı hiçbir yerde yalnız bırakmayan siz değerli Büyük Gülbahçespor Sevdalılarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Bilinmesini isterim ki, sezon sonunda tek ve yegane hedefimizin Gülbahçespor’umuzun ismini TFF 3. Lig’e yazdırıp, sevenlerimize ve mahallemize bu haklı gururu yaşatmaktır. Bu uzun sürecin, zorlu ve sabır gerektiğinin farkındayız. Temennimiz ve beklentimiz Büyük Gülbahçespor Taraftarının tıpkı geçen yıl olduğu gibi, gerek madden gerekse manen daha güçlü bir şekilde bizleri desteklemeleri ve kulüplerine sahip çıkmalarıdır. Bu kenetlenmeyle işimizin daha kolay olacağının da bilincini taşıyoruz. Hep birlikte çıkacağımız bu zorlu yolda, kenetlenerek, sabırla, hırsla, tutkuyla, inatla bizleri tercih eden futbolcu (ADAM) kardeşlerimizin sonuna kadar destekçisi olarak, geçen sene küçük detaylarda kaçırdığımız 3. Lig hedefini bu sene gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun. Yeni Yönetim Kurulumuzu aşağıda sizlere sunar, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Ayhan Vardar
Gülbahçespor Kulübü Başkanı

Gülbahçespor Kulübü 2019-2020 Sezonu Yönetim Kurulu Listesi

Ayhan Vardar
Kadir Güzelvardar
Murat Sezer
Çetin Vardar
Mustafa Akça
Sadık Çavuş
Cavit Orcan
Hasan Vardar
Ramiz Şengelen
Kenan Şengül
İsmail Üsküplü
Aşkın Ateş
Tuncay Vardar

Editör: Haber Merkezi