Yeni sezonda başarılı olmak isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden Doğanspor, Orta Saha mevkiinde oynayan Taylan Aydınlar ve Sol Açık mevkiinde oynayan Kerem Can İsen’i transfer etti.

Doğanspor yönetim kurulu üyesi İsmail Ünsal yaptığı kısa açıklamada "Çok iyi iki genç oyuncuyu transfer ettik. 19 yaşındaki genç oyuncuların, sporculuğu ve kişiliği ile takımımıza büyük katkı sunacaktır. Her iki oyuncuda takımıza hayırlı olsun" dedi.

Orta Sahaya Taylan Aydınlar
Doğansporun yeni oyuncularından 1998 doğumlu Taylan Aydınlar, Futbola 13 yaşında Ilgarspor altyapısında başladı. Burada sergilediği başarılı performans sonrasında Kafkasspor altyapısına transfer oldu. 4 Sezon burada forma giyen genç oyuncu Ekim ayında başlayacak olana Süper amatör ligde Doğanspor formasını giyecek.

Sol Açığa Kerem Can İsen
Kafkasspor’dan aldığı ikinci oyuncu olan 1998 doğumlu Kerem Can İsen Futbola 12 yaşında İnegölspor altyapısında başladı. 5 sezon İnegölspor altyapısında forma terleten genç oyuncu Kafkasspor altyapısına transfer oldu. İki sezon Kafkasspor forması giyen Kerem, Süper amatör ligde Doğanspor forması giyecek.

İmza töreni sonrasında açıklama yapan genç oyuncular "Kafkasspor da oynadığımız dönemde bizlere desteklerinden dolayı ve yalnız bırakmayan Antrenörlerimiz Aydın Ungan’a ve Özkan Özel’e teşekkür ediyoruz. Transferimizde emeği geçen Doğanspor antrenörü Ömer Bakay hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dediler.

Editör: Haber Merkezi