Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ikinci karşılaşma 7 Haziran Perşembe günü (yarın) oynanacak. Fenerbahçe Doğuş ile oynadığı serinin ilk maçını 103-63 kaybederek 1-0 geriye düşen TOFAŞ, İstanbul deplasmanında çıkacağı ikinci maçı kazanarak Bursa’ya avantajla dönmek isterken, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve NTV ile beIN SPORTS HD 3’ten naklen yayınlanacak. Müsabakayı Erşan Kartal, Ziya Özorhon, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak final serisi ikinci maçının deplasman tribünü (TOFAŞ) biletleri 30 TL olarak açıklandı.

FENERBAHÇE’YLE 81. RANDEVU

TOFAŞ ile Fenerbahçe Doğuş, play-off final serisi ikinci maçıyla birlikte lig tarihinde 81. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 80 maçta 32 galibiyet alan Bursa ekibi 48 maçta rakibine mağlup olurken, taraflar arasında normal sezonda oynanan mücadelelerde Sarı Lacivertliler Bursa’da 71-88, İstanbul’da ise 98-78 parkeden galibiyetle ayrıldı. 2017-2018 Sezonunda Turkish Airlines Euroleague finalinde Real Madrid’e yenilerek ikinci olan Zeljko Obradovic idaresindeki Fenerbahçe Doğuş, normal sezon lideri olarak başladığı play-off’ta ise çeyrek finalde Sakarya Büyükşehir Basketbol’u 2-0, yarı finalde Banvit’i 3-0’la geçerek final bileti almıştı.

PLAY-OFF FİNAL STATÜSÜ

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde dört galibiyete ulaşan taraf şampiyonluğa ulaşacak. Fenerbahçe Doğuş’un ev sahibi avantajıyla başladığı ve ilk maçı 103-63 kazandığı seride ikinci maç 7 Haziran Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Bu karşılaşmaların ardından seri Bursa’ya taşınacak. 9 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da ve 11 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maçlar sonunda gerekmesi halinde, serinin beşinci maçı 13 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de İstanbul’da, altıncı maçı 15 Haziran Cuma günü saat 21.00’de Bursa’da ve yedinci maçı 17 Haziran Pazar günü saat 19.00’da İstanbul’da oynanacak.

Editör: Haber Merkezi